Bli fågelfadder!

Vill du stödja fågelstationens verksamhet och samtidigt bli fadder till en livs levande stjärtmes (eller någon annan art), få information om dess liv och leverne samt ta del av eventuella återrapporteringar eller återfynd? Eller kanske vill du ge bort ett sådant fadderskap i present?

Gör som många andra - skänk 500 kronor (eller mer om du önskar) till fågelstationen, och i gengäld erbjuder vi följande:
  • Ett diplom som bevis på fadderskapet. Diplomet innehåller även information från ringmärkningen (t.ex. kön, ålder och vikt).
  • Ett material med bilder och spännande information om arten (kännetecken, utbredningsområden, flyttvägar och annat).
  • Eventuella återrapporteringar från just din fågel (med lite tur kanske vi eller någon annan ringmärkare i världen återfångar just din individ, och har vi mindre tur så kan det hända att fågeln hittas död i något land).
  • Kostnadsfri guidning på fågelstationen (för fyra personer).
Fadderskapsfågeln är ALLTID unik. Det betyder att en fågelindivid endast kan ha ETT fadderskap knutet till sig.

Anmäl dig som fadder i formuläret längst ned på sidan.

Vi levererar alla uppgifterna i en utskriftsvänlig digital form (pdf) som skickas till beställaren.

Din gåva om 500 kr sätts in på Plusgiro 1994 99-5 (se instruktion i bekräftelsen som skickas till din e-post). Vi skickar materialet efter att insättningen registrerats. OBS: Vi har en leveranstid på ca en till två veckor från att betalningen inkommit. Om fadderskapet är avsett som en gåva på en särskild dag rekommenderar vi därför att ni är ute i god tid. 

Välkommen som fadder!
Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan om att bli fågelfadder. En bekräftelse kommer att skickas till den e-postadress du angivit.
  Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska. 
  * Vilken fågelart väljer du?:
  * Är fadderskapet en gåva till någon?:
  * Är den blivande faddern medlem i SOF?:
   OBS: Klicka bara EN gång på "Skicka-knappen". Efter ca 5-10 sek kommer du till en bekräftelsesida.